The vegetarian Menu
(sorry we don’t do vegan at this point)
Garden Tour 135 €
Wine Pairing 80 €
Alcohol-free Pairing (1,5%) 60 €
Garden Tour
Moorbeet Cracker | Green Strawberry
Parsley Root | Licorice
Peas | Lime | Cracker
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Meadow Butter | Bread
homemade with 24 hours fermented sourdough
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Lettuce | Almond & Sylt Dressing
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Asparagus | Frankfurter Green Herbs
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Beurre Blanc | Grilled Asparagus
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Kohlrabi | Pickled Egg Yolk | Kimchi
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optional one additional course + 30 € .
Mushroom Chawanmushi | Morels | Chives
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Corn Taco | Salsa Matcha
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Young Leek | Hazelnut | Beans
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Rhubarb | Burrata | Elderberry
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Yeast | Raw milk | Strawberry
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French Roll | Praline
Guide MICHELIN Germany 2020
We are happy about the two stars!
The restaurant “CORDO” was awarded a GUIDE MICHELIN star in 2022 for the third time in a row. In addition, there was the “Green Star”, of which we are equally mighty proud!
What the critics say:
Guide MICHELIN Germany 2020:
Highly sophisticated yet unpretentious, from the trendy ambience and the charming, laid-back service (the chef occasionally comes to the table himself) to the inventive dishes that create culinary harmony by way of contrasting flavours…
Sternefresser (german)
„Noch in die Cordo?“ Mit dieser rhetorischen Frage endeten in den vergangenen Jahren so einige gängereiche Berlintrips in wohliger nächtlicher Benommenheit…
Tagesspiegel (german)
Volle Kehrtwende am Herd: Aus der bunt globalen „Cordobar“ wurde ein stark regional fokussiertes Gourmet-Restaurant mit Ambitionen. Küchenchef Yannik Stockhausen setzt auf extrem ausgefeilte Regionalküche…
Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (german)
Was folgt, ist ein Menü eines Kochs, der nun selbst ein Chef ist und jetzt mal richtig loslegen kann. Beim dezent zu einem schön nussigen Biss gegarten Spargel mit Nussbutter, Nussstückchen, Erbsencreme und Radieschen…